Cioco muffins cu pere.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_6873 copy

Ingrediente, 15 buc.
57g unt
125ml apa
62ml ulei
30g cacao
150g zahar
140g faina cernuta
60ml iaurt 10% sau smantana
1 ou
1 lingurita bicarbonat stins cu 1 lingurita otet(se stinge inainte de a fi adaugat in compozitie)

1 para taiata cuburi

Fulgi de migdale

Mod de preparare: Untul, apa, uleiul si pudra de cacao se pun pe foc mic intr-o cratita pana se topeste untul. Se lasa sa se raceasca putin.

2
Intr-un bol se amesteca zaharul si faina cernuta, pe urma se adauga compozitia din cratita si se omogenizeaza bine cu un tel.

3    4

Se adauga oul si se amesteca bine, pe urma se incorporeaza iaurtul iar la final bicarbonatul stins.

5

Se umplu formele pe 3/4 cu aluat, se adauga bucatile de para, fulgi de migdale si se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 de minute

DSC_6868 copy  DSC_6869 copy

Pofta buna.

DSC_6876 copy

Comments

comments