Iahnie de fasole.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_2715

Ingrediente:

700g coaste afumate

2 cepe rosii

1 ardei rosu taiat cuburi

200g rosii din borcan

400g fasole lasata la inmuiat peste noapte

2 foi de dafin

Piper rosu

Sare grunjoasa

DSC_2667 DSC_2675 DSC_2676 DSC_2677 DSC_2682 DSC_2679

Preparare: Am adaugat putin ulei intr-o oala si am calit ceapa pentru 2 minute la foc mic,

DSC_2683

am adaugat pe urma ardeiul, rosiile din borcan si am mai lasat pe foc pentru 2-3 minute.

DSC_2687  DSC_2688

Pe urma am pus in oala fasolea, coastele afumate, foile de dafin, piperul rosu, sarea grunjoasa si apa cat sa acopere toate ingredientele.

DSC_2690  DSC_2691

Am pus capacul (pe jumatate) si am lasat totul la fiert pe foc mediu pentru aprox. 1.5 ore. Nimic mai simplu.

DSC_2699

Pofta buna 🙂

Comments

comments