Pavlova


Print Friendly, PDF & Email

4

5

6

Cu aceasta minunata Pavlova am sarbatorit in doi, ziua mea de nastere.A urmat si un chef, dar in alta zi 😛

 

Ingrediente pentru bezea:

2 albusuri

100g zahar pudra

1 lingurita zeama de lamaie

1 lingurita apa de trandafiri

1 lingurita amidon

+

200ml smantana pt frisca

Dulceata de visine

Rodii

Ciocolata topita

 

In bolul robotului batem albusurile cu un praf de sare. Dupa 1 minut de mixare se adauga zeama de lamaie si se continua mixeara pana avem o spuma tare. Pe urma se adauga apa de trandafiri, amidonul si zaharul care se adauga treptat. Se mixeaza pt 10-15 minute, pana avem o bezea lucioasa.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se pune bezeaua intr-un cerc si se coace la 100 de grade pt 70 de minute.

2 3

Dupa ce se raceste bezeaua, se adauga in mijloc smantana pt frisca batuta spuma (fara sa se adauge zahar), dulceata de visine, rodii si ciocolata topita.

Comments

comments