Pui de balta pane la cuptor si cartofi copti.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_1804

Craci de broascaaaa 🙂

Este o reteta cat se poate de simpla si usor de pregatit. Serviti cu sos de rosii sau un sos de usturoi.

Avem nevoie de:

Pui de balta

Faina

Pesmet

Ou

Sare de mare, piper, boia, rozmarin

Pesmet

Ulei de masline

Susan

 

Carnea se clateste cu apa rece si se sterge cu servetele de bucatarie. Se stropeste cu zeama de lamaie, se condimenteaza cu sare, piper, boia

1

si se tavalesc prin faina, pe urma prin ou batut si condimentat

2

iar la final prin pesmet amestecat cu susan.

  DSC_1785

Se aseaza in tava, se pulverizeaza cu ulei pe ambele parti si se coace totul la 230 grade pentru 15-20 de minute sau pana capata o culoare aurie.

DSC_1792  DSC_1794

Cartofii curatati, spalati si taiati se stropesc cu ulei, se condimenteaza cu sare, piper, boia, rozmarin si se amesteca bine. Se coc in cuptorul preincalzit la 250 grade pentru 15-20 de minute. Se porneste functia grill la capacitate maxima si se continua coacerea pentru aprox. 10 minute, pana se rumenesc.

Pofta buna 🙂

Comments

comments