Supa crema de ciuperci.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_7805

 

Ingrediente:

O caserola de ciuperci brune champignon (500g)

O radacina de patrunjel

Un cartof mediu

2 cepe mici

100-150g telina

200g smantana grasa, fermentata

Cimbru, sare

 

DSC_7781

Preparare: Puneti la fiert in 2 L de apa radacina de patrunjel, cartoful, cepele, telina, sarea si cimbrul.

DSC_7782

Cand toate legumele sunt bine fierte, adaugati ciupercile curatate si fara picior (nu se spala cu apa, si nu se curata coaja. doar se curata de pamant cu o carpa uda) si fierbeti in continuare pentru 10-15 minute.

DSC_7783  DSC_7784

Dupa ce au fiert ciupercile, strecurati supa si adaugati toate legumele intr-un blender impreuna cu o parte din zeama si smantana, pe urma mixati.

DSC_7785

Serviti cu felii de paine coapte in cuptor si frecate cu usturoi.

 

Sursa.

Comments

comments