Wrap de pui.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_9500

DSC_9515

La lucru in pauza de masa imi cumpar destul de des cate un wrap de pui. Imi place deoarece contine mult piept de pui la gratar, un sos delicios si legume proaspete. Ieri stateam si ma gandeam…….ce ar fi sa il pregatesc si eu acasa? Si l-am pregatit, in stilul meu. A iesit nemaipomenit de gustos, iar sosul de ceapa este de vis!

Ingrediente:

Tortilla wraps

1 piept de pui

Sare, boia, piper, ierburi de provence

Sos de stridii (optional)

Rosii, salata verde, ardei rosu gras, zucchini, castraveti. Sau orice legume doriti dar fara cartofi 😛

Sos de ceapa (click pentru reteta)

 

DSC_9493 DSC_9487 DSC_9472

Cum l-am pregatit: Am dezosat pieptul de pui si l-am taiat fasii. Va rog nu bateti carnea. Avem nevoie de bucati groase de un deget. Am condimentat pieptul pe ambele parti, am turnat sosul de stridii, am amestecat bine si l-am lasat la marinat pentru 30 de minute. Pe urma am incins bine o tigaie grill si am prajit pieptul pentru aproximativ 2 minute pe ambele parti. Nu tineti mai mult deoarece riscati sa uscati carnea. Si cu totii stim ce greu aluneca pe gat un piept de pui uscat nu? Dar cum ne dam seama daca pieptul e facut si inca e zemos? Dupa cele 2 minute, jumatate din grosimea pieptul de pui (partea care tocmai se prajeste) se deschide la culoare si devine un roz pal. Asta e semn ca 50% din treaba este facuta. Intoarcem bucatile de carne si le mai lasam pentu 1-2 minute cel mult. Le-am lasat 2-3 minute in farfurie sa se raceasca putin, pe urma am taiat bucatile de piept fasii.Si acum ne pregatim de impachetat.

DSC_9470  DSC_9473  DSC_9490  DSC_9491

Am pus wrap-ul in cuptorul cu microunde pentru 10-15secunde sa se incalzeasca putin, astfel devine mai maleabil. Am asezat in mijloc cateva bucati de carne, sos de ceapa, legumele si am rulat.

DSC_9496  DSC_9497  DSC_9499  DSC_9498

E nemaipomenit de gustos!

Pofta buna 🙂

DSC_9503

DSC_9495

 

Comments

comments