Cas pane si cartofi striviti


Print Friendly, PDF & Email

11

Cui nu ii place casul pane? O mancare gustoasa, simpla, indragita si de pitici.

 

Cartofii se taie in 2 sau 4 (depinde de marimea lor), se stropesc cu ulei, putina sare de mare , piper si se coc la 250 grade pt 30 de minute sau pana sunt moi.

2 3

Se scot din cuptor, se zdrobesc cu lama unui cutit lat si se aseaza inapoi in tava.

4

Intr-un mojar se piseaza 5-6 catei de usturoi, ulei de masline, sare de mare, boabe de piper rosu, rozmarin, oregano, cimbru.

1

Cu acest amestec se ung cartofii deasupra, apoi se coc din nou la 250 grade pt 20 de minute pana se rumenesc.

5  6

 

Cas pane:

Casul se taie felii de 1cm, se tavalesc prin faina-ou batut condimentat-pesmet-ou batut-pesmet.

7  8

Se tavalesc cu mare atentie incat casul sa fie bine sigilat. Se aseaza in tava, se pulverizeaza cu ulei pe ambele parti si se coc la 250 grade pt 10-12 minute.

9  10

Comments

comments