Cheesecake cu visine,fara coacere


Print Friendly, PDF & Email

4 - Copy

3 - Copy

DSC_0312

Acest cheesecake l-am pregatit special pentru baietelul meu,la aniversarea de 1 an.E foarte gustos,racoritor.Potrivit in zilele calduroase de vara.

Ingrediente Blat:

130 g biscuiti

80g unt topit.

In robot cu lamele atasate se omogenizeaza biscuitii cu untul topit.Compozitia se taseaza pe fundul unei forme cu inel (17cm diametru) si se lasa in frigider pana pregatim crema.

2

Crema:

500g branza cremoasa de vaci (Pilos)

200g Iaurt grecesc (Pilos,10%)

½ pastaie de vanilie

3 linguri miere

1 plic (10g) gelatina granule

 

Cu ajutorul unui robot sau mixer se omogenizeaza branza,iaurtul,bobitele din pastaie si mierea.Crema se lasa sa ajunga la temperatura camerei.

1

Gelatina se lasa la hidratat in apa rece pentru 10 minute, pe urma se topeste pe baie de abur. Se ia de de foc, se lasa 5 minute pe blat sa se racoreasca. Se adauga in gelatina 2 linguri din crema de branza, se amesteca bine, pe urma se toarna peste restul cremei si se omogenizeaza.Se toarna crema peste blatul de biscuiti si se lasa in congelator pt 20 de minute.Se scoate tava,se aranjeaza visinele deasupra si se lasa in frigider peste noapte.

 

Comments

comments