Crispy strips la cuptor.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_8746

 

Ingrediente:

1 Piept de pui dezosat, taiat fasii de 1 deget grosime

400g iaurt 10%

4-5 catei mari de usturoi zdrobiti si tranformat in pasta

Sare de mare, piper alb, boia

Fulgi de porumb zdrobiti

Parmezan ras- optional

Mod de preparare: Intr-o farfurie adanca puneti iaurtul, pasta de usturoi, sare, piper, boia de ardei si omogenizati.

DSC_8735

Adaugati fasiile de carne si amestecati bine pana fiecare bucata de piept este acoperita de iaurt. Acoperiti farfuria cu folie de plastic si lasati la marinat pentru 1 ora in frigider.

DSC_8737

Bucatile de piept se tavalesc prin fulgii de porumb zdrobiti si se aranjeaza in tava tapetata cu hartie de copt (daca aveti o tava antiaderenta nu mai aveti nevoie de hartie). Pulverizati cu ulei de masline pe ambele parti si optional radeti putin parmezan deasupra.

DSC_8740  DSC_8743

Coaceti crispy-urile in cuptorul preincalzit la 230C (caldura sus-jos, tava in mijlocul cuptorului) pentru 15-20 de minute. Sunt foarte gustosi si crocanti.

 

Noi i-am servit cu piure de cartofi si ciuperci coapte.

DSC_8738 

 

DSC_8750

DSC_8757

Comments

comments