Chipsuri de cartofi la cuptor.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_8710

DSC_8711

 

Ingrediente:

Cartofi

Ulei de masline

Sare, piper, boia

Preparare: Cartofii se curata de coaja si se taie felii de aprox. 2 mm.

DSC_8691

Feliile de cartofi se spala de mai multe ori cu apa rece pe urma se scot pe un prosop de bucatarie si se sterg bine de apa.

DSC_8692

Puneti cartofii intr-un bol, adaugati ulei de masline, sare, piper, boia si amestecati bine pana toate feliile sunt acoperite de ulei si condimente.

DSC_8693

Se aranjeaza pe o tava tapetata cu hartie de copt fara sa se suprapuna feliile. Chipsurile se coc in cuptorul preincalzit la 250C (caldura sus-jos, tava in mijlocul cuptorului) pentru 25-30 de minute pana incep sa se rumeneasca putin, dar atentie sa nu se arda.

DSC_8694  DSC_8695

Serviti cu iaurt, sos de rosii sau alt sos la alegere.

Cum se mananca chipsurile la noi 🙂

jhjhj

DSC_8698

DSC_8699

Comments

comments