Friganele dulci.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_4768

DSC_4773

 

Tocmai ce le-am devorat cu piticul 🙂 Merg perfect cu dulceata de orice fel, sos de fructe, miere, sirop de artar.

Avem nevoie de:

Felii de paine

2 oua

100ml smantana dulce pentru frisca (puteti folosi si iaurt)

2 linguri zahar brut

1/2 lingurita scortisoara

 

Ouale se bat si se amesteca cu zaharul, smantana dulce, scortisoara.

DSC_4762

Feliile de paine se tavalesc prin amestecul de oua (se lasa putin sa absoarba din compozitie) si se aranjeaza in tava.

DSC_4763

Se coc la 220grade C. pentru 10-15 minute sau pana capata o culoare aurie.

DSC_4765

Se pudreaza cu scortisoara, zahar pudra si se servesc langa un pahar de lapte rece.

Pofta buna 🙂

 

DSC_4775

 

Comments

comments