Pasta de peste cu ton


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_8144

Ingrediente:

2 conserve de ton bucati in suc propriu (300g fara lichid). Se pot folosi si sardine.

100g unt moale 82%

1-2 linguri mustar

Sare, piper

Zeama de lamaie dupa gust

Optional se poate adauga ceapa rosie/ceapa verde tocata foarte marunt

Preparare: Tonul (sau sardinele) scurs se mixeaza cu untul timp de cateva secunde dupa care se adauga mustar, sare, piper si zeama de lamaie dupa gust. Eu am folosit un sos de mustar cu portocale care a dat pastei un gust usor dulceag. Daca folositi ceapa tocata aceasta se adauga la final fara sa mai porniti blenderul dupa aceea 🙂

Se poate servi imediat intinsa pe paine proaspata/ paine prajita sau se lasa in frigider pana se intareste putin pasta.

DSC_7866 DSC_7867 DSC_8135

Pofta buna 🙂

DSC_8143

Comments

comments