Pastrav en papilotte


Print Friendly, PDF & Email

 

c (2)

 

Ingrediente:

1-2 pastravi

1 lamaie

rosii

frunze de busuioc

ulei de masline

1 cana orez

unt

ceapa

porumb

ardei rosu gras

fasii de zucchini

sare de mare

 

Pestele se curata de solzi. Se stropeste interiorul si exteriorul cu zeama de lamaie, ulei de masline, sare de mare.

In interior se aseaza felii de rosii si lamaie, frunze de busuioc, se sigileaza in hartie de copt si se coace la 200 grade C. pentru 12-13 minute.

a(1)  b(1)

Intr-o tigaie se adauga un cub de unt, ulei de masline, ceapa taiata julienne, porumbul, putina apa si se lasa la inabusit sub capac pana se inmoaie ceapa. Am adaugat ardeiul tocat, fasiile de zucchini, sare de mare, unt, orezul fiert si am mai lasat pe foc pana s-a incalzit intreaga compozitie.

 

Pestele se poate servi si cu cartofi.

d (2)

Se taie cartofii, se stropesc cu ulei de masline, sare de mare, boia, piper si se coc la 250grade C pentru 15 minute. Se porneste functia grill la capacitate maxima, si se lasa la rumenit pt 10-15 minute.

 

 

3(11)

Macrou si cartofi copti.

1(33)  2(16)

 

1(31)

Comments

comments