Pulpe de curcan glazurate si piure de mazare


Print Friendly, PDF & Email

8

 

Pentru piure avem nevoie de:

500g mazare congelata sau proaspata

unt

sare de mare

piper

Am pus la fiert apa cu sare. Cand a dat in clocot am adaugat mazarea si am lasat la fiert pt 2-3 minute.

Am pus mazarea fiarta in robot cu lamele atasate + unt + sare de mare + piper si am transformat totul in piure. Daca doriti o consistenta mai moale, puteti adauga lapte caldut.

6  7

 

Mai avem nevoie de:

2 pulpe de curcan dezosate

sare de mare, boia, piper proaspat rasnit

Glazura:

50ml ulei de porumb

1 lingura ketchup dulce

1 lingura ketchup picant

1 lingura miere

1 lingura sos de soia

1 lingura Barbeque sos

sare de mare, piper proaspat rasnit, boia

 

Se amesteca toate ingredientele pt glazura.

1

Pulpele de curcan se condimenteaza si se prajesc in putin ulei de porumb, la foc iute, pana se rumenesc.

2

Se transfera in tava si se coc la 160 grade pt 15 minute.

3

Se scoate tava, se ung pulpele cu glazura, se intorc, se ung cu glazura si se mai coc pt 15 minute.

4

Iar se scot, iar se ung cu glazura deasupra, se intorc, se ung din nou cu glazura si se mai coc 15 minute.

5

Am servit cu piureul de mazare si sosul strans in tava.

 

Sursa.

Comments

comments