Zucchini umplute


Print Friendly, PDF & Email

 

2(3)

 

Ingrediente:

Zucchini sau dovlecei tineri

Morcovi

Telina Apio

1 lingura orez

carne tocata de vita

ceapa alba, ceapa verde

usturoi

rosii

1(51)

Se taie zucchini si se scobeste miezul. Intr-o tigaie am pus carnea tocata, ceapa tocata, usturoiul, apio, rosiile, morcovii, 1 lingurita ulei de masline si am amestecat bine. Am pus pe foc, am adaugat 1 cana de apa si am lasat la fiert sub capac pentru 20 de minute. Dupa aceea am adaugat orezul, miezul dovleceilor si am lasat la fiert pana s-a facut orezul, completand cu apa la nevoie. Cand a fost gata, am adaugat ceapa verde si am amestecat bine. Optional se adauga sare, piper.

Zucchini-urile se umplu cu amestecul de carne tocata, se aseaza in tava si se coc la 230 grade C. pentru 20 de minute sau pana se inmoaie putin zucchini-ul.

3(17)

 

Comments

comments