Conopida pane.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_2495

DSC_2493

 

Ne plac foarte mult preparatele pane, fie ele legume sau carne. Binenteles numai pregatite in cuptor.

Avem nevoie de:

1 conopida cruda desfacuta buchetele si spalata

Ulei de masline

sare de mare, piper, boia

2 oua

Pesmet

Faina

 

Uleiul de masline, sarea, piperul si boiaua se omogenizeaza.

DSC_2483

Se toarna peste conopida, si se amesteca.

DSC_2482  DSC_2485

Fiecare buchetel se tavaleste prin faina, pe urma prin ou batut si la final prin pesmet.

DSC_2486 DSC_2487 DSC_2488

Se aranjeaza in tava si se pulverizeaza/ung cu ulei. Se coc la 250 grade pentru 15-20 minute sau pana se rumenesc.

DSC_2490  DSC_2492

Merg perfect cu sos de rosii 🙂

 

DSC_2502

 

Piticul foarte multumit de rezultat, 22 luni.

DSC_2504

Comments

comments