Muffins cu spanac si crema de branza.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_7476

Ce faci cand iti ramane spanac pregatit pe care nu il mai mananca nimeni? Adaugi putina faina, ou, praf de copt, crema de branza si se transforma in niste Muffins deliciosi 🙂

Ingrediente:

500g spanac pregatit (reteta folosita de mine este aici)

1 cana faina (cana de 240ml)

1 oua batut

1 lingurita praf de copt

Crema de branza

 

Spanacul se pune intr-un bol impreuna cu faina, oul batut, praful de copt si se omogenizeaza bine cu un tel. Compozitia se toarna in forme de muffins iar in mijlocul lor se pune cate o lingurita de crema de branza.

DSC_7471  DSC_7470 

Se coace in cuptorul preincalzit la 180C pentru 25 de minute.

DSC_7473

Nimic mai simplu 🙂

DSC_7478

 

 

Comments

comments