Omleta cu piure de mazare si carne de curcan.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_1243 copy

Zilele trecute mi-au ramas niste resturi de la pulpe de curcan glazurate si piure de mazare, prea putin pentru inca o masa, dar suficient pentru un alt preparat. Astfel s-a nascut aceasta omleta.

Avem nevoie de:

2 oua

Sare de mare, piper, boia

2 linguri smantana

1 ceapa rosie mica tocata foarte marunt

Patrunjel verde

Piure de mazare

Carne de curcan tocata marunt (sau orice alta carne ramasa)

 

Se bat cele doua oua cu sare, piper, boia, smantana, ceapa tocata, si patrunjelul verde.

DSC_1236 copy  DSC_1238 copy

Se prajeste in tigaie teflonata fara adaos de ulei.

DSC_1239 copy  DSC_1240 copy

Dupa ce s-a prajit omleta o rasturnam pe o farfurie, o ungem cu piureul de mazare, aranjam deasupra carnea de curcan si rulam. Servim imediat 🙂

DSC_1241 copy

Pofta buna.

 

 

Comments

comments