Rulada cu crema de nutella si banane.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_8399

Desertul pregatit pentru masa de revelion.

Ingrediente pt foaia de rulada 38×28:

5 oua

5 linguri ulei

5 linguri zahar

5 linguri faina

Picaturi de ciocolata

O portocala

Crema:

500g mascarpone

250g nutella

Banane bine coapte

 

Preparare: Albusurile se bat  spuma cu zaharul si un praf de sare. Cu o lingura de lemn sau spatula de silicon se incorporeaza galbenusurile, pe urma uleiul iar la final faina cernuta. Amestecati incet sa nu se lase spuma prea tare. Incorporati si picaturile de ciocolata.

DSC_8377

Taiati 6 felii foarte subtiri de portocala si aranjati-le in tava tapetata cu hartie de copt.

DSC_8376  DSC_8378

Turnati in tava aluatul si nivelati. Coaceti la 175C pentru 15-16 minute. Lasati sa se raceasca in tava, Nu o rulati in prosop. Dupa racire eliminati hartia de copt.

DSC_8379  DSC_8380

DSC_8387  DSC_8388

Mixati nutella cu mascarpone, intindenti peste foaia de rulada (pe partea fara portocala), asezati banane taiate in sferturi si rulati cat mai strans. Inveliti in folie alimentara si lasati in frigider pentu 1 ora.

DSC_8384  DSC_8386

DSC_8389  DSC_8390

Pofta buna 🙂

DSC_8402

 

Comments

comments